Kyllingesalat (kold) med kalkunbacon

2 kyllingebryster

½ tsk kardemomme

¼-½ tsk cayennepeber

salt og peber

Kog kyllingebrysterne sammen med krydderier i vand 15 min. Afkøl dem inden du laver salaten.

1 pakke kalkunbacon (125 g)

 

Laves i ovn ved 200 grader i 12 minutter til den er sprød. Køles ned inden du blander den med kyllingetern.

 

Kyllingekødet skæres i ønskede størrelse bidder (ca. 1×1 cm) og blandes med baconen (også i bidder/brudstykker).

Dressingen vendes i.

Dressing:

3-4 spsk mayonnaise

3 tsk ribsgele

1,5 tsk stærk karry

1,5 tsk gurkemeje

¼ tsk cayennepeber

½ skrællet æble i meget små tern

¼ gul snack-peber i meget små tern

1 tsk fint salt & ½ tsk stødt peber

I dressingen piskes mayonnaise og ribsgele grundigt samen. Herefter røres alle øvrige ingredienser i.

Husk at smage til 🙂 så du rammer DIN smag