Kyllingewok til 2

 

1/2 dl olivenolie

1/4 kinesisk fed hvidløg

1/2-1 spsk revet frisk ingefær

300-400 g hvidkål

2 kyllingebryst

1,5 dl piskefløde

2 spsk stærk mango chutney

gurkemeje

chili (tørret, chili spicemix)

salt, peber

 

Olien kommes i en wok (tykbundet gryde)

Presset hvidløg og revet ingefær kommes i

Steges et lille minut

Hvidkål skæres i 10-15 mm lange stykker og kommes i wokken

Steges et minut eller 2

Kylling skæres i 2×2 cm stykker og kommes i wokken

Steges et minut eller 2

Fløden kommes i, koger lidt ind 1 minuts tid

Mango chutneyen kommes i wokken

Koger 1 minuts tid

Smages til med krydderierne

 

Serveres med perlebyg/vilde ris